Kello, koivu, 50cm, tuntiviivoilla

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 54,50€ 51,77€ 49,05€
Alennus - 5% 10%
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kaipaatko kotiisi skandinaavista linjakkuutta? Tämä selkeä ja pelkistetty KOLO design suuri kello tuntiviivoilla voisi olla juuri se viimeinen silaus, joka sisustuksestasi vielä puuttuu. Tai ehkä hankitkin kellon tupaantuliaislahjaksi uuteen kotiin muuttaneen ystäväsi seinälle. KOLO design kello pitää sinut kiinni ajassa. 

KOLO design kello valmistetaan ekologisesta käsittelemättömästä koivuvanerista. Kellojemme numerot ja tuntiviivat on tehty vaneriin leikkaamalla. Kello toimitetaan käyttövalmiina eikä se vaadi kokoamista kuten useat muut KOLO designin tuotteet. Kellossa on laadukas ja hiljainen saksalainen voimakoneisto. Voit ripustaa kellon seinälle tai asettaa pöydälle mukana tulevalla pöytätelineellä. Pakkaus sisältää pariston (AA). 

Kelloon on mahdollista saada myös henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena kellon taakse. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 


Kellon koko: halkaisija 50cm. 

Materiaali: koivuvaneri, käsittelemätön

Paino pakkauslaatikon kanssa,: 1050g 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio