KOLO Design – parempien pakkausten edelläkävijä

Kolo Design – Parempien pakkausten edelläkävijä

Valmistamme ainutlaatuisia puisia pakkausratkaisuja, jotka erottuvat ekologisuudella, arvokkuudella sekä käytännöllisyydellä. Uudelleenkäytettävät vastuulliset puiset pakkaukset ovat myös kauniita ja taatusti kestäviä!

Patentoidut liitosmenetelmämme mahdollistavat vaneripakkausten kokoamisen ilman liimaa, ruuveja tai työkaluja. Oman suunnittelupalvelumme ansiosta, voimme valmistaa teille täysin toiveidenne mukaisen oman pakkauksen – jopa viikossa.

  • Kotimaista kestävää vaneria
  • Ekologinen & vastuullinen valinta
  • Oma pakkaussuunnittelu
  • Brändisi mukaan yksilöidyt
Laadukkaalla tuotepakkauksella saat lisää arvoa tuotteellesi ja parannat asiakaskokemusta

Laadukkaalla tuotepakkauksella saat lisää arvoa tuotteellesi ja parannat asiakaskokemusta

Laadukkaasta myyntipakkauksesta huokuva ensivaikutelma vahvistaa positiivista mielikuvaa tuotteen korkeasta laadusta ja brändistä. Puinen tuotepakkaus erottuu edukseen kaupan hyllyillä ja herättää ostajan kiinnostuksen. Näin myyntipakkaus parantaa asiakaskokemusta ja nostaa konkreettisesti tuotteesi arvoa!

Monesti tuotepakkausta ajatellaan lähinnä kustannuksena, mutta tässä unohdetaan täysin se tosiasia, että tutkimusten perusteella, tuotepakkauksen tiedetään olevan sijoitetun pääoman tuoton näkökulmasta kaikkein kustannustehokkain keino, jolla vaikutetaan suoraan tuotteiden kysyntään!

Puu materiaalina viestii positiivisesti loppukäyttäjälle yrityksenne vastuullisuudesta, ekologisuudesta sekä arvoista ympäristöämme kohtaan!

Kustannustehokkuutta kuljetuksessa sekä varastoinnissa

Kustannustehokkuutta kuljetuksessa sekä varastoinnissa

Tuotepakkauksemme ovat kuormakestäviä, uusiokäytettäviä ja 100 % kierrätettävissä.

Myyntipakkaukset voidaan toimittaa asiakkaalle joko valmiiksi kasattuina tai osina, jolloin logistiikan kustannukset pienenevät huomattavasti, niin kuljetuksen kuin varastoinnin yhteydessä. Patentoitujen liitosmenetelmien ansiosta pakkauksemme ovat helppo koota ja purkaa ilman työkaluja, mikä mahdollistaa tarvittaessa myös uudelleen käytettävien kuljetuspakkausten kustannustehokkaan takaisin lähettämisen!

Valmistamme tuotepakkaukset itse omalla tehtaallamme, jolloin voitte tilata pakkauksia kerralla juuri sopivan määrän. Näin säästytään myös turhalta varastointitilalta sekä mahdolliselta hävikiltä.

Ideasta tuotteeksi, avaimet käteen periaatteella, jopa viikossa

Ideasta tuotteeksi, avaimet käteen periaatteella, jopa viikossa

Kolo Designin oma suunnittelu ja tuotanto mahdollistaa asiakkaan oman tuotteen ja protomallin valmistamisen nopeallakin aikataululla. Hallitsemme itse koko pakkaussuunnitteluprosessin: ideasta valmiiksi tuotteeksi, kokonaisuutena alusta loppuun saakka! Hankimme myös pakkauksen sisälle mahdollisesti tarvittavat sisäosat, kiinnitysmekanismit sekä pehmusteet – kustannustehokkaasti puolestasi.

Lasermerkkauksen ansiosta pakkaukseen voidaan kaivertaa yrityksesi logo, slogan, QR-koodi tai mitä tahansa muita merkintöjä sekä kuvia. Kolo Design tuotepakkaukset voidaan värjätä myös täysin yrityksesi brändin värien mukaiseksi.

Kaikki ideat lähtevät asiakkaasta! Haluamme olla mukana suunnittelemassa juuri sinun tuotteellesi pakkausta. Tuotepakkauksemme mitoitetaan millin tarkasti ja täysin toiveittesi mukaisesti! Otamme asiakkaan mukaan pakkaussuunnittelun jokaiseen vaiheeseen, jolloin varmistamme korkean asiakastyytyväisyyden ja sen, että valmis tuotepakkaus vastaa täysin tarpeitanne!

Tutustu referensseihimme

Tutustu referensseihimme

Olemme toteuttaneet vuosien aikana paljon erilaisia tuotepakkauksia useisiin eri tarpeisiin! Voitte tutustua muutamiin asiakastarinoihimme & referensseihimme!

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. Kupilka, Meira, Festivo, Ponsse, Vauhti Speed ja monet muut!

"Ajatuksen tasolla puupakkaus tuntui aluksi aavistuksen järeältä ja kalliilta vaihtoehdolta, mutta käytäntö osoitti täysin toisin. Olemme Kolo Designin avulla saaneet tuotepakkauksesta enemmänkin myyntivaltin kuin ‘pakollisen pahan´ tuotteen suojaksi ja laadukas puupakkaus on itse asiassa luonut Kupilkalle kokonaan uutta kysyntää lahjatavaramarkkinoilla!” 

- Arja Kaasinen, toimitusjohtaja, Kupilka.

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan tarpeisiinne sopivinta ratkaisua!

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan tarpeisiinne sopivinta ratkaisua!

Jani Niemeläinen p. 050 540 3211
jani.niemelainen@kolodesign.fi