Konfirmaatio

Konfirmaatio - personoidut lahjat rippikoulunsa päättävälle!

Muista rippikoulunsa päättävää nuorta kotimaisella Kolo Design lahjatuotteella. Alla taatusti tykättyjä, käytännöllisiä lahjaideoita rippijuhliin! Personoi lahja henkilökohtaisella kaiverruksella.

Näytetään tuotteet 1 - 8 (8 tuotteesta)

Lahjaideat rippikoulunsa päättävälle

Nuoren konfirmaatio on ainutlaatuinen juhla! Valikoimastamme löydät monenlaisia lahjaideoita. Esimerkiksi, rippilahjaksi pojalle voisi sopia pukurusetti lahjarasiassa tai uistin lahjarasiassa. Kun taas rippilahjaksi tytölle sopisi kello tai tyylikäs tarjoiluastiasto. Meiltä löydät myös puiset rippikortit!

Rippilahjan kaiverrus

Personoi lahja henkilökohtaisella tekstikaiverruksella. Onnentoivotus, päivämäärä ja nimi kaiverrettuna lahjaasi tekee siitä unohtumattoman. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksella, joten siihen ei käytetä lainkaan haitallisia musteita ja kaiverrus säilyy lahjassa ikuisesti.

Kotimainen lahja

Kaikki Kolo Design tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Joensuussa. Puiset lahjatuotteet ovat ekologisia ja kestäviä. Tyylikkään sekä ajattoman muotoilun ansiosta lahjat sopivat jokaiselle läpi elämän! Tuotteemme ovat suunniteltu käyttöön, joten voit olla varma, että lahjasi ilahduttaa lahjansaajaa jokaisena päivänä.