Työkaluseinä

  • Modulaarinen ja täysin mittojen mukaan!
  • Helposti irrotettavat työkalulaatikot!
  • Näyttävä sisustuselementti!
  • Vastuullinen ekologinen valinta!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Kolo Design työkaluseinä

Kolo Design työkaluseinä on uusi toimiva ratkaisu vanhaan tuttuun ongelmaan; kuinka saada työkalut pysymään siistissä järjestyksessä ja oikeilla paikoillaan niin, että työkalut löytyvät hyvin ja ovat helposti palautettavissa paikoilleen!

Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu työkaluseinä on tarkoitettu etenkin oppilaitoskäyttöön, johon meiltä on saatavissa täysin tuotteistettu versio työkaluineen. Luonnollisesti työkaluseinä on täysin räätälöitävissä käyttötarpeiden mukaan ja soveltuu näin hyvin moneen eri tarkoitukseen.

Kolo Design työkaluseinä on hyvä esimerkki esteettisesti kauniista, mutta samalla äärimmäisen käytännöllisestä säilytys- ja esillepanoratkaisusta!

Järjestä ja säilytä työkaluja tehokkaasti

Työkaluseinä tarjoaa helpon pääsyn työkaluihin ja ne ovat näkyvillä koko ajan. Tämä säästää aikaa, kun etsit tiettyä työkalua, koska et joudu avaamaan työkalukaappeja etsiessäsi. Työkaluseinän yksi suurimmista eduista on myös se, että siitä voi irrottaa helposti ja vaivattomasti kokonaisia laatikoita käyttöön.

Perinteisiin työkalukaappeihin verrattuna tilan tarve on pienempi ja seinäratkaisuun mahtuu noin kahden ja puolen työkalukaapin työkalut. Tämä on erityisen hyödyllistä pienissä tiloissa, joissa lattiatila on rajallinen.

Kolo Design työkaluseinä mahdollistaa selkeän järjestyksen työkaluille ja järjestys on myös helposti vaihdettavissa! Näin harvemmin käytettyjä työkaluja voi varastoida seinän ylimpiin osiin.

Työkaluseinään on mahdollista lisätä myös nimikyltit, jotka helpottavat niin työkalujen löytämistä kuin palauttamista paikoilleen!

Modulaarinen rakenne ja räätälöidyt säilytyslaatikot

Kolo Design työkaluseinää voidaan mukauttaa täysin mittojesi ja tarpeidesi mukaan!

Useammalle työkalulle on saatavissa oma räätälöity työkalulaatikko, joka suojaa esimerkiksi työkalun teriä ja pitää ne järjestyksessä.

Työkalulaatikoissa säilytät lähes kaikki perustyökalut ja jokaisella työkalulla on oma paikkansa, joiden löytämistä voidaan helpottaa räätälöitävien nimikylttien avulla. Laatikoihin on saatavilla väliseiniä täysin tarpeittesi mukaan ja väliseinät ovat myös siirrettävissä.

Työkaluseinään on saatavilla myös kestäviä koukkuja, joissa on helppo säilyttää pidempiä työkaluja ja muitakin helposti roikkumaan laitettavia työvälineitä.

Valmistettu kotimaisesta koivuvanerista

Kolo Design työkaluseinä valmistetaan kotimaisesta laadukkaasta koivuvanerista ja kaksinkertainen vahaus antaa sille hyvän suojan likaantumista vastaan.

Koivuvaneri on erinomainen materiaalivalinta työkaluseinälle, sillä se on erittäin kulutuskestävää, mutta tarjoaa myös pehmeämmän ja vähemmän naarmuttavan pinnan työkaluille verrattuna kovaan metallipintaan.

Puumateriaali toimii myös luonnollisena äänenvaimentimena ja vähentää meteliä niin työskennellessäsi mutta etenkin poimiessasi työkaluja.

Puu on täysin uusiutuva ja ympäristöystävällinen materiaali, joka luo lämpimän ja luonnollisen tunnelman työ- tai harrastetilaan!

Saatavissa myös avaimet käteen palveluna – sisältäen työkalut

Olemme virallinen Bahcon työkalujen jälleenmyyjä, joten saat tarvittaessa kaikki työkalut helposti ja edullisesti suoraan meidän kautta!

Meiltä on saatavissa myös täysi suunnittelu- ja mittauspalvelu, jonka avulla varmistamme täydellisen sovituksen juuri teidän toimitilaan ja käyttötarpeisiin.

Tuukka Vannas

"Uusi työkaluseinä otettiin ensin käyttöön Joensuun normaalikoulun 1-3. luokkalaisten käsityöluokassa vuonna 2022. Kun ratkaisu koettiin toimivaksi, laajennettiin kokeilua myös vuosiluokkien 4.-9. teknisen työn luokkaan syksyn 2023 alusta alkaen.

Työkaluseinän yksi suurimmista eduista on se, että siitä voi irrottaa helposti ja vaivattomasti kokonaisia laatikoita oppilaiden käyttöön. Tämä toimii erityisesti pienempien oppilaiden kanssa, joille voi jakaa työkaluja suoraan työpöydille. Perinteisiin työkalukaappeihin verrattuna tilan tarve on pienempi ja seinäratkaisuun mahtuu noin kahden ja puolen työkalukaapin työkalut.

Työkaluseinän järjestys on myös helposti vaihdettavissa ja näin harvemmin käytettyjä työkaluja voi varastoida seinän ylimpiin osiin ja mikä parasta, niin nykyisellä ratkaisulla oppilaat ovat löytäneet työkalut paremmin seinältä, ja myös palauttaminenkin oikeille paikoille – nimikylttien ansiosta – toimii aiempaa useammin, joka näin opettajan näkökulmasta on mitä mainioin juttu!

Kokemukset tuotteesta ovat siis olleet erittäin positiivisia!"