Aterimet lahjarasiassa

  • Yrityksesi logo rasian kanteen!
  • Sis. Kupilkan aterimet!
  • Ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta!
  • Osuva muistaminen retkeilystä pitävälle yhteistyökumppanille!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

 

Puinen KOLO Design lahjarasia on erilainen vaihtoehto lahjan antamiseen tai se toimii myös tyylikkäänä tuotepakkauksena. Ekologiset Kupilka aterimet tyylikkäässä KOLO design lahjarasiassa ovat käytännöllinen ja ekologinen idea liike- tai henkilöstölahjaksi. Ne sopivat hyvin esimerkiksi retkeilijälle, erämiehelle tai kesämökille. 

 

Kupilka aterinsetti sisältää lusikan, haarukan, veitsen ja pikkulusikan.  KOLO Designin rasian ainutlaatuisen saranaratkaisun ansiosta säilytysrasian kannessa ei ole yhtään ruuvia tai naulaa.

 

Rasiaan on mahdollista saada myös yrityksesi logokaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena rasian kanteen. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla logolla tai tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 

 

 

Mitat: 223 mm x 78 mm x 44 mm

 

Paino: 184g

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio