Toimisto

Kolo Design Toimistotarvikkeet – työpisteesi sisustukseen

Puiset toimistotarvikkeet sopivat jokaisen toimiston, työhuoneen tai etätyöpisteen sisustamiseen. Toimistotuotteemme helpottavat ja sujuvoittavat työntekoasi sekä lisäävät työympäristösi viihtyvyyttä!

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Kotimaisia puutuotteita

Kolo Design toimistotuotteet ovat suomalaisia avainlipputuotteita, jotka suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Joensuussa. Tuotteet ovat ekologisia sekä ympäristöystävällisiä ja ne valmistetaan luontoa kunnioittaen. Tammi- ja koivuvanerista tehdyt tuotteemme ovat tyylikkäitä ja kestäviä käyttötuotteita.

Kotitoimiston sisustukseen

Työpisteen siisteys ja järjestys on tärkeä osa työssä viihtymistä. Kolo Designin tyylikkäät tuotteet tuovat arvokkuutta ja tyylikkyyttä toimistoosi. Ne helpottavat työskentelyäsi ja auttavat pitämään työympäristön siistinä. Laita kynät, paperit, sakset, nitoja ja muut työpöydältäsi löytyvät tavarat järjestykseen! Tuotteidemme avulla voit sisustaa myös kaikki yrityksesi toimitilat!

Viihdy etätöissä

Nykypäivänä etätyöskentelystä on tullut osa uutta normaalia. Etätyöskentelyssä täytyy kuitenkin muistaa säilyttää hyvä työergonomia ja miellyttävä sekä siisti työpiste, jotta etätyöskentely säilyy inspiroivana ja mielekkäänä. Toimistotarvikkeidemme avulla sisustat etätyöpisteen tyylikkääksi ja siistiksi, jotta työskentelysi helpottuu.

Rajattomat käyttömahdollisuudet

Tuotteidemme käyttömahdollisuudet ovat vain omasta kekseliäisyydestäsi kiinni! Puinen kynäteline voi hyvin olla myös lusikkateline juhlakattauksessa. Puiset kansiot toimivat myöskin mökin vieraskirjana tai niiden avulla voit asettaa todistuksesi tyylikkäästi näytille, esimerkiksi valmistujaisjuhlissasi. Kaikki tuotteemme voidaan myöskin personoida lisäämällä niihin haluamasi tekstikaiverrus!