Jakotuotteet

Kolo Design Jakotuotteet – Kotimainen ja vastuullinen vaihtoehto

Kolo Design jakotavarat ovat suunniteltu kestäväksi, arkipäiväisiksi käyttötuotteiksi. Unohda muoviset jakotuotteet ja valitse tilalle kotimainen sekä ekologinen avainlipputuote, jonka avulla viestit yrityksesi vastuullisuudesta!

Näytetään tuotteet 1 - 6 (6 tuotteesta)

Unohda muovi!

Lopeta turhan muovikrääsän jakaminen ja valitse myös yrityksesi jakotavarat arvojesi perusteella, ympäristöä kunnioittaen. Kolo Design jakotavarat ovat valmistettu ekologisesta tammi- sekä koivuvanerista. Jakotavaramme ovat suunniteltu osaksi ihmisten arkipäiväistä elämää, joten tuotteet pääsevät taatusti käyttöön! Valitse jakotuotteiksi aidosti hyödyllinen, käytännöllinen sekä pitkäikäinen puutuote turhan muovin sijaan.

Yrityksesi logolla

Kaikki jakotavaramme saat yrityksesi logolla merkattuna! Logomerkkauksen ansiosta jakotuotteet sopivat täydellisesti, esimerkiksi messuille tai muihin tapahtumiin. Pienet jakotavarat ja promotuotteet jättävät asiakkaalle positiivisen mielikuvan yrityksestäsi! Logon lisäksi jakotuotteisiin voidaan kaivertaa myös yrityksesi slogan, yhteystiedot, puhelinnumero, nimi tai mitä ikinä haluatkaan.

QR-koodin avulla lisää tehoa markkinointiin

Lasermerkkauksen ansiosta tuotteisiin voidaan kaivertaa myös QR-koodi. Sen avulla voit ohjata asiakkaasi suoraan nettisivuillesi, mainosvideoon tai ajanvarausjärjestelmään! Jakotuotteiden avulla saat taatusti kasvatettua yrityksesi tunnettavuutta ja brändimielikuvaa. Jakotuotteessa olevan QR-koodin avulla markkinointi voi kääntyä lisämyynniksi tuotteillesi sekä palveluillesi!

Yrityksellesi personoidut tuotteet

Voimme toteuttaa täysin sinun yrityksellesi räätälöityjä ratkaisuja! Esimerkiksi Parkkikiekkojen mallivaihtoehtoja on saatavilla paljon lisää ja avaimenperästä voidaan tehdä yrityksesi logon muotoinen. Jos yrityksellesi personoidut jakotuotteet kiinnostavat tai haluatte, että yrityksellenne suunnitellaan täysin oma jakotuote, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää erilaisista mahdollisuuksista!