Jakotuotteet

Kolo Design Jakotuotteet - Lisää tehoa markkinointiin

Haluamme luoda ainutlaatuisia puisia mainostuotteita, jotka erottuvat joukosta ekologisuudellaan ja suomalaisuudellaan. Kolo Design jakotuotteet ovat suunniteltu arkipäiväiseen käyttöön, joten ne eivät jää vain taskuun pyörimään. Yrityksesi logolla merkattujen puisten mainoslahjojen avulla viestit yrityksesi vastuullisuudesta sekä arvoista!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (8 tuotteesta)

Puiset mainostuotteet

Perinteisten muovisten jakolahjojen avulla yrityksesi ei pysty viestimään vastuullisuusarvoja eikä loppuasiakkaat halua kertakäyttöisiä mainoslahjoja, koska ne päätyvät lopulta vain roskiin.

Haluamme luoda puisia mainostuotteita, jotka erottuvat ekologisuudellaan ja suomalaisuudellaan. Kolo Designin jakotuotteet valmistetaan ekologisesta sekä kotimaisesta tammi- sekä koivuvanerista. Jakolahjamme ovat suunniteltu osaksi ihmisen arkipäiväistä elämää, joten tuotteet pääsevät taatusti käyttöön. Valitse yrityksesi mainoslahjat arvojenne perusteella, ympäristöä kunnioittaen. Kolo Design valmistaa aidosti kotimaiset, hyödylliset ja vastuulliset puiset markkinointituotteet.

Mainostuotteet logolla

Kaikki Kolo Design jakotuotteet saat yrityksesi logolla merkattuna! Logomerkkaus vahvistaa brändisi tunnettuutta ja antaa useita katselukertoja logollesi. Puiset mainostuotteet yrityksesi logolla sopivat, esimerkiksi messuille ja yrityksenne tapahtumiin. Pienet promotuotteet jättävät asiakkaalle positiivisen mielikuvan yrityksestäsi ja helpottaa myöhempää yhteydenottoa. Logon lisäksi mainostuotteisiin voidaan kaivertaa myös yrityksenne slogan, yhteystiedot, QR-koodi tai mitä ikinä haluattekaan.

QR-koodin avulla lisää tehoa markkinointiin

Mainoslahjaan kaiverretun QR-koodin avulla ohjaat potentiaalisen asiakkaan suoraan yrityksesi nettisivuille, mainosvideoon tai ajanvarausjärjestelmään! Markkinointituotteiden avulla saat taatusti kasvatettua yrityksesi tunnettavuutta ja brändimielikuvaa. Tuotteessa olevan QR-koodin avulla markkinointi voi kääntyä lisämyynniksi tuotteillesi sekä palveluillesi!

Yrityksellesi räätälöity mainoslahja

Voimme toteuttaa täysin yrityksellenne räätälöidyt brändituotteet. Tuotteet voidaan leikata, esimerkiksi yrityksenne logon muotoon tai värjätä brändinne väreihin. Yrityksellenne räätälöidyn mainoslahjan avulla luotte ekologisen kokonaisuuden ja jäätte takuulla mieleen. Jos yrityksellesi personoidut brändituotteet kiinnostavat tai haluatte luoda yrityksellenne täysin oman mainoslahjan, ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!