Kolmiovati - Äitienpäivä

34,50€
Lasermerkkaus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse lasermerkkaus ja haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Muista äitiä personoidulla KOLO design kolmiovadilla, johon saat nyt kaiverruksen kaupan päälle! Kolmiovati voidaan tarvittaessa toimittaa suoraan ja turvallisesti äidin postilaatikkoon.

(Jos haluat tilauksen suoraan äidille, niin lisää hänen toimitusosoite kassalla kohtaan "Lisää vapaamuotoinen viesti tilaukseesi tai vaihtoehtoinen toimitusosoite, jos tilaat lahjaksi.")


Tämä ekologisesta tammipintaisesta vanerista valmistettu astia on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi elintarvikekelpoisella parafiiniöljyllä. Pinnan voi pyyhkiä vedellä kostutetulla liinalla. Tammivanerin luonnollinen kauneus antaa silmäniloa ruokapöytään ja viimeistellyn vaikutelman kattaukseen.

Kuiville tuotteille tarkoitettu tarjoiluastia sopii erityisesti piirakoiden, keksien, pullien ja leipien tarjoamiseen. Vadille voi kaataa vaihtoehtoisesti myös koristehiekkaa ja upottaa siihen kynttilän luomaan tunnelmaa illallispöytään. Monikäyttöisen tarjoiluastian reunojen pyöreät muodot jatkuvat myös pohjassa. Pohjalevy pakotetaan kaarevaksi reunoja apuna käyttäen. Lopuksi rakenne jäykistetään muotoon pienillä kiiloilla ilman liimaa tai ruuveja. Kokoamiseen menee vain pieni hetki ja astia valmis käyttöön.

Vatiin on mahdollista saada myös henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena pohjaosaan keskelle. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat.

Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään.

 

Kolmiovadin koko:

263mm x 273mm x 3mm 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio