Lahjarasia S - Koivu

  • Yrityksesi logolla!
  • Tyylikäs & kestävä rasia!
  • Hyödynnä tätä tuotteesi tuotepakkauksena!
  • Ekologinen & ympäristöystävällinen!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Pienempi Kolo Design lahjarasia on erilainen vaihtoehto lahjan antamiseen tai se toimii hienosti myös tyylikkäänä tuotepakkauksena. Sen voi täyttää esimerkiksi koristepurulla ja asetella päälle kauniisti, vaikka uistimen, korun tai käsin taotun puukon. Myös ompelutarvikkeet, ensiapuvälineet tai silmälasit kulkevat kätevästi rasiassa mukana menossa. Ekologisesta käsittelemättömästä koivuvanerista valmistetun rasian käyttömahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Tällä tuotteella paketoit ja viimeistelet liike- tai henkilöstölahjasi.

 

Ainutlaatuisen saranaratkaisun ansiosta säilytysrasian kannessa ei ole yhtään ruuvia tai naulaa.

 

Rasiaan on mahdollista saada myös yrityksesi logo kaiverrettuna. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena rasian kanteen. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 

 

Kootun rasian mitat:

 

- S-koko 80mm x 165mm x 43mm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio