Linnunpönttö

Tuotekoodi: ya1001
  • Kotimainen avainlipputuote!
  • Helppo postittaa!
  • Ekologinen & ympäristöystävällinen valinta!
  • Todellinen elämyslahja!
  • Todella helppo kasata!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu KOLO Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Se on mainio tuote liikelahjaksi, tai miksipä et antaisi sitä myös henkilöstöllesi lahjaksi.

Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä. Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Antamalla lahjaksi Kolo Design linnunpöntön, annat lahjaksi enemmän kuin vain pesimäpaikan linnuille. Jo linnunpöntön kokoaminen on vanhempien ja lasten tai pariskunnan yhteistä laatuaikaa. Keväällä ja kesällä lahjan saaja voi viettää unohtumattomia hetkiä seuraten pihapiiriin ripustetun linnunpöntön elämää. Ensin sinne kannetaan pehmikettä pohjalle, myöhemmin voi kuulla pienten linnunpoikasten piipityksen. Kaikki tämä uuden elämän syntymisen ihme konkretisoituu, kun pienet poikaset nousevat ensi kerran siivilleen ja jättävät pesäpönttönsä. Mutta älä huoli, puhdistettu linnunpönttö houkuttelee seuraavana keväänä taas uudet asukkaat.

Linnunpöntön voi halutessaan värjätä itse, vaikka oman talon tai kesämökin kanssa samaan sävyyn. Linnunpöntöstä löytyy myös valmiiksi ekologisella puuvahalla sävytettyjä malleja tai se on mahdollista tilata yrityksesi oman brändin mukaisella värillä. Kysy lisää tuotteen ja pakkauksen personointimahdollisuuksista.

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollista saada logokaiverrus, joka toteutetaan lasermerkkauksena. Linnunpöntössä merkkaus tulee etuseinän alareunaan. 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta.

Pakatun tuotteen mitat:

 - 20mm x 120mm x 340mm

 - 0,45kg

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio