Puinen toimistohylly

  • Jokaiseen toimistoon sopiva!
  • Näyttävä sisustuselementti!
  • Vastuullinen ekologinen valinta!
  • Räätälöitävissä toiveittesi mukaan!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Kolo Design toimistohylly on funktionaalinen säilytysratkaisu jokaiseen toimistoon! Ekologisesta koivuvanerista valmistettu selkeälinjainen, moderni laatikosto pitää pientarvikkeet järjestyksessä niin aulassa, toimistossa kuin neuvotteluhuoneessa!

Laatikot ovat helppo nostaa telineestä, esimerkiksi pöydälle ja takaisin. Laatikot voi asettaa telineeseen vaakatasossa tai niin että ne kallistuvat eteenpäin, jolloin tavaroita on helpompi ottaa pois.

Hyllykkö toimitetaan osina, se on helppo ja nopea koota. Et tarvitse kasaamiseen työkaluja, liimaa tai ruuveja! Lopputulos on silti jämäkkä ja kestävä.

Luonnollista kauneutta – näyttävä sisustuselementti!

Puun luonnollinen kauneus ja yksilöllinen suunnittelu tekevät hyllyistämme paitsi käytännöllisiä myös silmiähivelevän kauniita. Vanerimateriaalin kestävyys varmistaa, että nämä hyllyt palvelevat organisaatiotasi pitkään eteenpäin! Valitsemalla puisen toimistohyllyn teet myös ekologisen ja vastuullisen valinnan, joka täyttää niin käytännön tarpeet kuin visuaaliset odotukset. Kutsu luonto osaksi toimistotilaasi ja nauti kestävän designin tuomasta arvokkuudesta!

Kasatun tuotteen mitat: 42 x 26,5 x 15 cm

Materiaali: koivuvaneri

Kiinnitysohje: kiinnitä seinäkiinnike seinämateriaaliin soveltuville ruuveilla / kiinnikkeillä (eivät sisälly pakkaukseen)

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio