Puukyltti

  • Ekologinen valinta!
  • Kaunis huomiota herättävä puutuote!
  • Yksilöllinen suunnittelu!
  • Näyttävä sisustuselementti!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Kolo Designin ainutlaatuiset puukyltit tarjoavat näyttävän tavan esitellä yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi – samalla korostaen yrityksen tärkeitä ekologisia arvoja!

Valmistamme erikokoiset logokyltit toimistoihin, opastekyltit taloyhtiöille tai vaikkapa mainoskyltit messuille. Meiltä saat myös puiset irtokirjaimet ja numeromerkinnät, nimikyltit, ovikyltit, sisustuskyltit ja opastekyltit.

Valmistamme kaikki yrityskyltit korkealaatuisesta koivu- tai tammivanerista, joka on sekä kaunista että kestävää. Jokainen kyltti on yksilöllisesti suunniteltu ja räätälöity vastaamaan juuri sinun brändisi tarpeita. Puun luonnollinen kauneus ja ainutlaatuinen syykuviointi tekevät kylteistämme takuulla huomiota herättäviä!

Oma suunnittelupalvelumme ja markkinoiden edistyksellisin laitekanta mahdollistavat millintarkat sovitukset, halutut muodot, monipuoliset lasermerkinnät ja halutun pintakäsittelyn!

Pystymme toteuttamaan myös suurikokoisia kylttejä!

Miksi valita puiset kyltit?

Luontoystävällisyys: Puu on uusiutuva luonnonvara ja valitsemalla puisen logokyltin osoitat sitoutumista ympäristövastuullisuuteen!

Kestävyys: Puukyltit ovat taatusti kestäviä ja näin säilyttävät kauneutensa vuosien varrella!

Yksilöllinen suunnittelu: Jokainen puukyltti suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan brändisi ilmettä ja viestiä. Voimme lisätä tekstejä ja muita graafisia elementtejä juuri toiveidesi mukaan!

Näyttävyys: Puiset mainoskyltimme erottuvat takuulla massasta ja jättävät pysyvän vaikutuksen asiakkaisiin ja vierailijoihin. Luonnollinen puupinta luo lämpimän ja houkuttelevan tunnelman!


Tee vaikutus, valitse laadukas ekologinen materiaalivaihtoehto logokyltillesi ja anna brändisi loistaa puisella eleganssilla!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio