Saunatuotteet - Lahjat saunaan

Kolo Design Saunatuotteet – yrityslahja suoraan asiakkaasi saunaan

Suomalaisuus ja sauna lyövät kättä yhteen jokaisen suomalaisen kohdalla, siksi Kolo Design saunatuotteet ovat täydellinen valinta yrityksesi liikelahjaksi!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (8 tuotteesta)

Helppo ja turvallinen postittaa

Kaikki saunatuotteemme sekä myös huippusuositut saunasettimme pakataan näppärän kokoisiin kirjepostitettaviin paketteihin, joten ne liikkuvat vain yhdellä postimerkillä paikasta toiseen. Postituspalvelumme mahdollistaa myös sen, että pystymme lähettämään tuotteet kerralla tai yksitellen haluamiisi osoitteisiin. Voimme siis lähettää tilatut tuotteet suoraan sinun asiakkaasi postilaatikkoon! Näin vältytyt ylimääräiseltä vaivalta, kun annat meidän hoitaa postituksen puolestasi.

Ekologista sekä vastuullista

Saunatuotteemme ovat valmistettu tammi- tai koivuvanerista luontoa kunnioittaen. Liikelahjojen avulla kerrot yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi yrityksesi arvoista, sekä omista valinnoistasi ympäristömme puolesta. Kolo Design saunatuotteet kestävät käytössä pitkään eikä niiden valmistus kuormita luontoa. Valinnallasi tuet myös suomalaista työtä sillä tuotteemme ovat avainlipputuotteita.

Logomerkkaus ja tervehdystekstit setteihin

Myös kaikkiin saunatuotteisiimme saat yrityksesi logon kaiverrettuna. Logo saa varmasti näkyvyyttä, koska tuotteemme pääsevät aina käyttöön. Näkyvyys auttaa yrityksesi brändin vahvistamisessa. Saunasetin tuotepakettiin on myös mahdollista saada tervehdysteksti. Se tekeekin saunasetistä oivan läksiäislahjan tai henkilöstölahjan muistamisena hyvin tehdystä työstä.

Koska teemme kaikki tuotteemme itse, myös erilaiset räätälöidyt vaihtoehdot ovat mahdollisia. Mikäli mielestäsi yrityksesi logo ei sovi tuotteen etupuolelle voi sen aina kaivertaa myöskin tuotteen takaosaan.