Uistin lahjarasiassa - Koivu

  • Logomerkkaus rasiaan!
  • Uistin voidaan brändätä yrityksei väreihin!
  • Ikimuistoinen liikelahja!
  • Täysin kotimainen avainlipputuote!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Onko asiakkaasi kalamies tai olisiko tämä sopiva henkilöstölahja yrityksellesi? Älä mieti enempää, tilaa HK Varma Kalkkaro uistin pakattuna upeaan KOLO Design lahjarasiaan. Kalkkaro on ollut jo vuosia Suomen suosituimpien kuhavaappujen kärkikastia. Tällä yhdistelmällä pyyntimiehistä tulee saamamiehiä ja siimat pysyvät kireällä.

 

Tässä on kaksi lahjaa yhdessä. Ekologisesta käsittelemättömästä koivuvanerista valmistettu rasia on monikäyttöinen myöhemminkin, jos uistin jostain syystä jää siihen järven ainoaan uppotukkiin. Rasia toimitetaan kasattuna ja se sisältää koristepurun päälle asetellun uistimen. Myös uistin on mahdollista brändätä yrityksesi väreihin. Kysy lisää vaihtoehdoista ja minimimääristä.

 

Rasiaan on mahdollista saada myös yrityksesi logokaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena rasian kanteen. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 


 

Rasian sisämitat:

 

- 148 mm x 70 mm x 36 mm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio