Isänpäivä

Ainutlaatuiset isänpäivälahjat - anna lahjaksi isälle & ukille personoitu suomalainen puutuote!

Isänpäivää vietetään isien ja ukkien kunniaksi marraskuun toisena sunnuntaina. Anna ainutlaatuinen Kolo Design isänpäivälahja, jonka voit personoida oman tekstikaiverruksen avulla. Näin lahjastasi tulee täysin uniikki! Valikoimastamme löydät myös isänpäiväkortit.

Näytetään tuotteet 1 - 10 (10 tuotteesta)

Isänpäivä 2024

Isänpäivää vietetään tänä vuonna 10.11.2024. Isänpäivää vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Olemme koonneet tälle sivulle lahjaideoita isälle, papalle tai vaikkapa appiukolle. Saat jokaiseen isänpäivätuotteeseen myös personoidun kaiverrustekstin, jolla viimeistelet lahjasi! Onnentoivotus, nimi tai kehu kaiverrettuna lahjaan tekee siitä vieläkin arvokkaamman ja unohtumattoman! Kaiverrettu isänpäivälahja on uniikki eikä koko maailmasta löydy vastaavaa.

Postita lahjat suoraan isälle

Postituspalvelumme ansiosta voimme lähettää lahjan myös suoraan lahjansaajalle! Syötä vain lahjansaajan osoitetiedot tilaukseesi niin me hoidamme loput! Näin voit muistaa isää, pappaa, vaaria tai ukkia tärkeänä juhlapäivänä, vaikka et itse pääsisi paikalle.

Puiset isänpäiväkortit

Isänpäiväkorttimme valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista ja kortin mukana tulee aina Fazerin suklaa. Tässäpä herkullinen ja helppo tapa muistaa isää tai ukkia – vaikkapa kätevästi postin välityksellä, jos et itse pääse juhlapäivänä paikalle! Puinen kortti on ekologinen ja kestävä valinta, joka kulkee taatusti mukana loppu elämän ajan. Isänpäiväkortin toiselle puolelle saat oman tekstikaiverruksen. Puinen kortti on ainutlaatuinen muisto, esimerkiksi ensimmäisestä isänpäivästä.

Isänpäivä lahjaideat

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia lahjaideoita isänpäivään. Kalastuksesta kiinnostuneelle isälle voit hankkia uistimen lahjarasiassa ja retkeilijälle Kupilkan retkijuoma-astiat lahjarasiassa. Meiltä löydät lahjan myös golfista innostuneelle isälle tai voit valita jokaiselle herrasmiehelle sopivan pukurusetin lahjarasiassa. Hauskuutta isänpäivään tuo parkkikiekko, omalla kaiverrustekstillä tietenkin. Valitse isänpäivälahja isän tai ukin mielenkiinnon mukaan ja hanki personoitu lahja isälle!