Keittiötuotteet - Liikelahjat keittiöön

Kolo Design keittiötuotteet – lahja asiakkaasi keittiöön

Anna asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi liikelahjaksi käytännöllisyyttä ja kauneutta. Kolo Design keittiötarvikkeet helpottavat arkea ja antavat näkyvyyttä logollesi!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (8 tuotteesta)

Näkyvyyttä logollesi

Keittiötarvikkeemme ovat jokapäiväisiä käyttötuotteita, jotka varmasti löytävät oman paikkansa jokaisesta keittiöstä. Kun annat yhteistyökumppanillesi yrityksesi logolla varustellun suodatinpussitelineen tai kahvirasian hän katsoo logoasi joka kerta kahvinkeiton yhteydessä ja näin yrityksesi painuu mieleen. Eikä hän sen jälkeen varmastikkaan asioi muualla kuin sinun firmassasi!

Postituspaketti & tervehdysteksti

Näppärän liitostekniikkamme ansiosta, myös keittiötuotteemme voidaan pakata kätevän kokoisiin postituspaketteihin. Esimerkiksi super-suositut kahvisettimme kulkeutuu vain yhdellä postimerkillä asiakkallesi! Hyödyntämällä postituspalveluamme, voimme lähettää tuotteet suoraan tehtaaltamme sinun asiakkaallesi ilman ylimääräisiä välikäsiä. Näin toimimme ympäristöystävällisemmin ja säästämme sinun aikaasi ylimääräisiltä työtunneilta. Postituspaketteihin saat myös haluamasi tervehdystekstin kaiverrettuna, joten tuotteet sopivat myös henkilöstön muistamiseen ja kiittämiseen hyvin tehdystä työstä.

Kestäviä käyttötuotteita

Keittiötuotteemme ovat valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ne ovat suunniteltu kestämään normaalia jokapäiväistä käyttöä pitkään! Valitse vastuullisesti ja käytä yrityslahjoinasi oikeasti kestäviä ja käyttöön meneviä tuotteita, turhakkeiden sijasta. Näin kuormitat vähemmän luontoa ja toimit ympäristöystävällisesti. Tuotteemme ovat ekologisesti valmistettuja kotimaisia avainlipputuotteita!