Kello, koivu, 50cm, numeroilla

74,50€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kaipaatko kotiisi skandinaavista linjakkuutta? Tämä selkeä ja pelkistetty Kolo Design kello voisi olla juuri se viimeinen silaus, joka sisustuksestasi vielä puuttuu!

Kolo Design kello valmistetaan ekologisesta käsittelemättömästä koivuvanerista. Kellojemme numerot on tehty vaneriin läpi leikkaamalla. Kellossa on laadukas saksalainen voimakoneisto. Voit ripustaa kellon seinälle tai asettaa pöydälle mukana tulevalla pöytätelineellä. Pakkaus sisältää pariston (AA). Käännä kello oikeaan aikaan koneiston takana olevasta rattaasta, älä viisareista!

Sisustuskello on myöskin hyvä lahjaidea hää- sekä valmistujaislahjaksi tai vaikkapa tupaantulijaisiin! Kelloon on mahdollista saada henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena kellon taakse. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään.

Kellon koko: halkaisija 50cm. 

Materiaali: koivuvaneri