Kynäteline, Tammi

17,00€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Etsitkö toimistoosi tyylikästä säilytysratkaisua kynille? KOLO design kynäteline on yksinkertainen ja ajaton vaihtoehto niin kotikonttoriin kuin työpaikallekin. Öljytty tammivaneri on yhtä aikaa sekä moderni että perinteinen materiaali, ja tämä selkeälinjainen kynäteline sopiikin näin ollen hyvin erilaisten toimistojen sisustukseen.  KOLO design kynäteline laittaa järjestykseen myös lasten kirjoituspöydät sekä pitää tallessa keittiöstä alituiseen häviävät kynät. 

KOLO design tuotteet muuntuvat monenlaiseen käyttöön, eikä tämä ole poikkeus. Kynäpurkki sopii yhtä hyvin myös aterintelineeksi. Järjestä lusikat, haarukat ja veitset kauniisti omiin telineisiinsä arkiselle ruokapöydälle, tai juhlien pitopöydän koristukseksi.  Aterinteline sopii myös vaikkapa aamiaiskaappiin lusikoiden säilyttäjäksi, ja kuka kieltää laittamasta siihen hiusharjoja tai sukkapuikkojakaan.  

Telineeseen on mahdollista saada henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena keskelle eteen. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. 

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

 

mitat (valmis tuote): korkeus 100mm, leveys 75mm, syvyys 65mm 

mitat (pakkauslaatikko): 245 x 100 x 15mm 

materiaali: öljytty tammivaneri

paino: 95g