Linnunpönttö - Äitienpäivä

29,50€
Lasermerkkaus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse lasermerkkaus ja haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Muista äitiä personoidulla KOLO design linnunpöntöllä, johon saat nyt kaiverruksen kaupan päälle! Linnunpönttö voidaan tarvittaessa toimittaa suoraan ja turvallisesti äidin postilaatikkoon.

(Jos haluat tilauksen suoraan äidille, niin lisää hänen toimitusosoite kassalla kohtaan "Lisää vapaamuotoinen viesti tilaukseesi tai vaihtoehtoinen toimitusosoite, jos tilaat lahjaksi.")


Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu KOLO Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.

Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Pönttöön on mahdollista valita henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena pöntön etuseinän alareunaan. Jos haluat pönttöön oman tekstin, tee tuotekortilla halutut valinnat.

Pakatun tuotteen mitat:

- 20mm x 120mm x 340mm

- 0,45kg

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio