Linnunpönttö - Äitienpäivä

32,50€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Anna äidillesi lahjaksi laadukkaasta koivuvanerista valmistettu KOLO Design linnunpönttö.

Linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä. Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Äitienpäivälinnunpönttöön kaiverramme kukkakoristeen lisäksi haluamasi tekstin. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena etuseinän alareunaan. Tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Linnunpönttö voidaan kirjepostittaa myös suoraan äitisi postilaatikkoon, jos et itse pääse antamaan lahjaa. Jos haluat hyödyntää postituspalveluamme, syötä lahjansaajan osoitetiedot niille varattuun kenttään tilauksen loppuvaiheessa

Pakatun tuotteen mitat:

- 20mm x 120mm x 340mm

- 0,45kg

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio