Joulu

Unohtumattomat joululahjat - muista läheistäsi jouluna uniikilla lahjalla!

Anna lahjaksi ainutlaatuinen ja laadukas joululahja. Meiltä löydät uniikit joululahjat perheelle, puolisolle, sukulaisille sekä ystäville! Kolo Design joululahjat ovat personoituja sekä unohtumattomia. Valikoimastamme löydät myös joulukortit.

Näytetään tuotteet 1 - 17 (17 tuotteesta)

Uniikki joululahja

Valikoimastamme löydät uniikit joululahjat perheelle, puolisolle, sukulaisille, ystäville sekä muille läheisille. Lahjan voit personoida tekstikaiverruksen avulla. Nimi, kiitos tai joulutoivotus kaiverrettuna joululahjaan tekee siitä merkityksellisen ja uniikin – koko maailmasta ei löydy vastaavaa. Tuotteemme ovat suunniteltu käyttöön, joten lahjasi on taatusti mieluisa sekä hyödyllinen, eikä jää nurkkiin pyörimään. Kolo Design joululahjat ovat unohtumaton valinta!

Joulukortit

Puiset joulukortit ovat valmistettu kauniista kotimaisesta koivuvanerista. Puinen joulukortti on persoonallinen ja kestävä valinta perinteisen joulukortin tilalle. Joulukorteistamme saa joulutervehdyksen lisäksi myös pysyvän muiston, kun kortista napsautetaan irti kaunis joulukuusenkoriste ja kortin mukana lähetetään aina myös Fazerin suklaapatukka. Voimme postittaa joulukortit puolestasi, syötä kortin saajan osoitetiedot tilaukseesi ja säästy ylimääräiseltä joulukiireeltä!

Postita joululahjat suoraan lahjansaajalle

Voit valita lahjan toimituksen myös suoraan sen saajalle. Näin voit muistaa kaukanakin asuvaa ystävää, sukulaista tai läheistä jouluna! Yllättävä joulumuistaminen ilahduttaa takuulla. Postitamme lahjat suoraan tehtaaltamme ilman ylimääräisiä välikäsiä. Syötä lahjansaajan osoitetiedot tilaukseesi, niiin me hoidamme loput!

Joululahjaideat

Meiltä löydät joululahjat jokaiseen lähtöön! Joululahjaksi naiselle tyylikäs sisustuskello tai kotimainen tarjoiluastiasto! Joululahjaksi miehelle voit valita Golf-setin tai uistimen lahjarasiassa mielenkiinnon mukaan! Neulontaa ja käsitöitä rakastavalle äidille joululahjaksi sukkapuikot lahjarasiassa. Retkeilevälle isälle tai kenelle tahansa luontoa rakastavalle joululahjaksi sopii kupilkan retkijuoma-astiat lahjaraisassa. Ystävää voit muistaa puisilla pannunalusilla. Valikoimastamme löydät lisäksi myös erilaisia kestäviä, puisia leluja joululahjaksi lapsille! Tutustu valikoimaan ja hanki uniikit joululahjat läheisillesi!