Linnunpöntöt - Luonnonystävän elämyslahja

Kolo Design Linnunpönttö - lahja asiakkaallesi sekä luonnolle

Anna yrityksesi liike- tai henkilöstölahjana lahja myös pikkulinnuille. Linnunpönttö antaa huikean elämyksen lahjan saajalle. Sen kokoaminen ja ripustaminen tuo ikimuistoisia yhteisiä hetkiä läheisten kanssa. Anna kotimainen lahja, jolla on oikeasti merkitystä!

Näytetään tuotteet 1 - 4 (4 tuotteesta)

Linnunpönttö yrityksesi logolla

Tyylikäs linnunpönttö sopii täydellisesti liikelahjaksi kun sen etuseinään kaiverretaan yrityksesi logo! Logo toteutetaan lasermerkkauksena, joten tuotteeseen ei käytetä lainkaan haitallisia musteita. Halutessasi linnunpönttö voidaan tehdä myös yrityksesi brändin väreillä! Mikä voisikaan olla tästä parempi tuote yhteistyökumppaneiden tai vaikkapa eläkkeelle jäävän henkilöstön muistamiseen.

Ekologinen & ympäristöystävällinen valinta

Kolo Design linnunpöntöt valmistetaan laadukkaasta koivuvanerista omalla tehtaallamme Joensuussa. Kestävän materiaalin ansiosta linnunpönttö kestää käytössä pitkään ja antaa pesimäpaikan linnuille useana vuonna peräkkäin. Näytä yrityksesi arvot nyt myös käytännössä ja valitse liikelahjaksi suomalainen, ekologinen, vastuullisesti valmistettu avainlipputuote!

Lisää elämyksiä

Valikoimastamme löydät tuotteita, joiden avulla voit antaa linnunpöntön lisäksi myös makuelämyksiä asiakkaallesi. Suomalainen linnunpönttö ja Fazerin sininen samassa paketissa on yrityslahja, jota kotimaisempaa tuotetta on hankala löytää. Tuotteistamme löytyy myös hieman modernimpi linnunpönttö. Tuote on suunniteltu viinipullopakkaukseksi, mutta jälkeenpäin sitä voi käyttää näyttävänä ja tyylikkäänä linnunpönttönä.

Postituspaketti

Linnunpöntön kasattavuuden ansiosta se mahtuu kätevästi näppärän kokoiseen kirjepostitettavaan pakettiin. Postituspalvelumme ansiosta, voimme lähettää tilaamasi tuotteet tehtaaltamme suoraan asiakkaallesi ilman ylimääräisiä välikäsiä. Näin säästämme aikaa ja luontoa!