Ystävänpäivä

Ainutlaatuiset ystävänpäivälahjat - elämäsi rakkaimmille ihmisille!

Ystävänpäivä lähestyy ja haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisia lahjaideoita, jotka tekevät tästä ystävänpäivästä unohtumattoman! Kolo Design lahjat voi personoida lahjansaajalle tarkoitetulla tekstikaiverruksella. Yllätä ystäväsi tai puolisosi täysin ainutlaatuisen & personoidun lahjan avulla!

Näytetään tuotteet 1 - 11 (11 tuotteesta)

Personoidut ystävänpäivälahjat

Anna ystävällesi tai kumppanillesi täysin personoitu ystävänpäivälahja! Yhteinen muisto, kiitos tai kehu kaiverrettuna lahjaan, tekee siitä ainutlaatuisen ja unohtumattoman. Ja lahjansaajakin tietää, että häntä on aidosti ajateltu ystävänpäivälahjaa hankkiessa. Haluamme auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan, tutustu valikoimaamme ja tee tästä ystävänpäivästä ikimuistoinen!

Muista kauempana asuvaa ystävää

Useat Kolo Design tuotteet kulkeutuvat kätevästi kirjepostilla suoraan lahjansaajalle. Näin voit helposti muistaa ystävää, joka asuu kauempana tai vaikka eri puolella maailmaa! Mukavia muistamisia ystävälle ovat, esimerkiksi ystävänpäiväkortit, jotka ovat helppo lähettää! Puiset ystävänpäiväkorttimme ovat ekologisia ja erottuvia, niihin saat myös ystävällesi personoidun tekstikaiverruksen. Voit valita toimituksen myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen, jolloin me hoidamme postituksen puolestasi!

Ystävänpäivälahja miehelle

Yllätä ja ilahduta rakkaintasi antamalla hänelle jotain erityistä ystävänpäivälahjaksi. Valikoimastamme löydät lahjaideoita jokaiseen makuun. Voit valita lahjan, esimerkiksi harrastuksen mukaan. Kalastusta rakastavalle miehelle sopii uistin lahjarasiassa kun taas golfarille golf-setti. Luontoa ja retkeilyä rakastavalle miehelle lahjaksi sopii retkijuoma-astiat tai monitoimityökalu. Voit yllättää miehen myös tyylikkäällä pukurusetilla, joka kruunaa takuulla jokaisen juhlapuvun!

Ystävänpäivälahja naiselle

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia ystävänpäivälahjaideoita naisille! Voit valita lahjan esimerkiksi harrastuksen mukaan. Neulontaa ja käsitöitä rakastavalle sukkapuikot lahjarasiassa, kun taas retkeilijälle retkijuoma-astiat lahjarasiassa! Sisustuksesta ja ruoanlaitosta innostuneen naisen voit yllättää tyylikkäillä pannunalusilla tai tarjoilusetillä. Voit hankkia myös kauniin puisen vakan, jonka täytät puolisosi tai ystäväsi lempiherkuilla tai vaikkapa kauniilla korulla!