Ystävänpäivä

Personoidut ystävänpäivälahjat – elämäsi tärkeimmille ihmisille!

Yllätä ystäväväsi tai puolisosi täysin ainutlaatuisen & personoidun ystävänpäivälahjan avulla! Kolo Design lahjat voi personoida lahjansaajalle tarkoitetulla tekstikaiverruksella, jonka avulla teet ystävänpäivästä ikimuistoisen.

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Personoitu lahja ystävälle

Anna läheisellesi ystävänpäivänä lahja, joka on täysin hänelle personoitu! Yhteinen muisto, kiitos tai kehu ystävällesi kaiverrettuna lahjaan, tekee siitä ainutlaatuisen ja unohtumattoman. Tällöin lahjansaajakin tietää, että häntä on aidosti ajateltu lahjaa hankkiessa.

Ystävänpäivälahja rakkaallesi

Rakkaus kuuluu hyvin vahvasti ystävänpäivään! Yllätä puolisosi täysin personoidulla lahjalla. Lahjan voit valita, esimerkiksi yhteisen mielenkiinnonkohteen tai harrastuksen mukaan! Uistin lahjarasiassa sopii lahjaksi kalastuksesta innostuneelle! Tai halutessasi voit koota itse Kolo Design Vakan täyteen kumppanisi lempiherkkuja!

Muista kauempana asuvaa ystävää

Useat Kolo Design tuotteet kulkeutuvat kätevästi kirjepostilla myös suoraan lahjansaajalle. Näin voit helposti muistaa myös ystävää, joka asuu kauempana tai vaikka eri puolella maailmaa! Mukavia muistamisia ystävälle ovat, esimerkiksi ystävänpäiväkortit, jotka ovat helppo lähettää! Puiset ystävänpäiväkorttimme ovat ekologisia ja erottuvia, niihin saat myös ystävällesi personoidun tekstikaiverruksen.