Äitienpäivä

Ainutlaatuiset äitienpäivälahjat - anna lahjaksi personoitu puutuote!

Muista äitiä sekä mummia personoidulla lahjalla äitienpäivänä. Kolo Design äitienpäivälahjat ovat ikimuistoisia lahjatuotteita, jotka valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista.

Näytetään tuotteet 1 - 15 (15 tuotteesta)

Personoidut äitienpäivälahjat

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Äitiä sekä mummia voi muistaa aamiaisen, korttien sekä ruokailun lisäksi kotimaisella puutuotteella. Viimeistele antamasi lahjaelämys personoidun tekstikaiverruksen avulla! Onnentoivotus, kiitos tai kehu kaiverrettuna lahjaan tekee siitä entistäkin arvokkaamman ja unohtumattoman!

Postituspalvelu

Voimme postittaa lahjan suoraan lahjansaajalle puolestasi, jos et itse pääse sitä merkkipäivänä antamaan. Syötä lahjansaajan osoitetiedot tilaukseesi, niin me hoidamme loput ja huolehdimme, että lahjasi on äitienpäivänä perillä!

Puiset äitienpäiväkortit

Kauniit puiset äitienpäiväkorttimme valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista. Kortin mukana tulee myös Fazerin suklaapatukka. Äitienpäiväkortti on helppo mutta merkittävä tapa muistaa äitiä tai mummoa vaikkapa kätevästi postin välityksellä.

Lahjaideat äidille

Olemme koonneet yläpuolelle valmiita lahjaideoita äideille sekä isoäideille. Linnunpöntön kokoaminen ja luontoon vieminen yhdessä perheen, lasten tai lastenlasten kanssa luo ikimuistoisen äitienpäivän. Lintujen pesinnän seuraaminen on jokaiselle mielekästä puuhaa. Sukkapuikot lahjarasiassa sopivat täydellisesti neulomisesta innostuneelle mummolle tai äidille.