Lahjarasiat - Elämyksiä henkilöstölle

Kolo Design Rasiat – yrityslahja henkilökunnallesi tai asiakkaallesi

Muista yrityksesi yhteistyökumppaneita, henkilöstöä tai asiakkaita tyylikkäällä kotimaisella lahjarasialla. Lahjarasian kanteen kaiverretaan yrityksesi logo ja sen sisälle voidaan laittaa monenlaisia tuotteita eri tarkoituksiin!

Näytetään tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta)

Arvokas tuotepakkaus tuotteillesi

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta – tai kenties jotain premium tuotetta, jonka julkaisu kaipaa tyyliä ja juhlallisuutta? Mitäpä, jos tyyli ja juhlallisuus tulisi esille jo tuotepakkauksessa! Kolo Design rasioita voit hyödyntää myös sinun tuotteesi tuotepakkauksena. Puinen rasia lisää tuotteen arvokkuutta ja on kestävä sekä ekologinen vaihtoehto muovipakkauksille. Jos rasioidemme hyödyntäminen tuotepakkauksina kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan ideoista ja erilaisista kokovaihtoehdoista.

Unohtumaton lahja

Löytyykö asiakkaistasi tai henkilökunnastasi kovia kalastajia? Mikä voisikaan olla osuvampi muistaminen kuin lahjarasia yrityksesi logolla, jonka sisältä löytyy yrityksesi väreihin maalattu uistin! Uistin lahjarasiassa sopii varmasti jokaiselle kalamiehelle. Näin yrityksesi logo saa näkyvyyttä rasian kannessa ja halutessasi uistinkin voidaan maalata yrityksesi brändin mukaisesti. Testaa toimisiko brändisi värit myös ottiväreinä!

Yrityksesi logolla & postituspalvelu

Kaikkiin rasioihimme saat yrityksesi logon! Logomerkkaus toteutetaan laserkaiverruksena yleensä rasian kanteen. Hyödyntämällä postituspalveluamme voimme lähettää tilaamasi tuotteet suoraan tehtaaltamme sinun asiakkaallesi ilman ylimääräisiä välikäsiä.