Syntymäpäivät

Syntymäpäivät - Personoitu lahja läheisellesi

Päivämäärä, nimi, ikä tai onnentoivotus kaiverrettuna rasiaan tekee syntymäpäivälahjasta ainutlaatuisen sekä unohtumattoman!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (8 tuotteesta)

Personoitu lahja

Tee lahjastasi ainutlaatuinen ja täysin lahjansaajalle personoitu, tekstikaiverruksen avulla! Tekstikaiverrus toteutetaan tuotteisiin lasermerkkauksena, joten se ei kulu pois. Nimi, päivämäärä tai vaikkapa onnentoivotus kaiverrettuna rasiaan kruunaa lahjasi! Näin lahjansaajakin tietää, että häntä on oikeasti ajateltu, jo lahjan hankkimis vaiheessa ja nyt hänellä on lahja, joita ei ole toista samanlaista koko maailmassa!

Lahja harrastuksen mukaan

Harrastaako syntymäpäiväsankari golfia? Vai onko hän kenties porukan kovin kalastaja? Meneekö vapaa aika neuloessa tai kenties luonnossa retkeillen? Valikoimastamme löydät varmasti jokaiselle sopivan lahjan, esimerkiksi harrastuksen tai mielenkiinnonkohteen mukaan!

Lahja henkilölle jolla on jo kaikkea

Yleensä syntymäpäivälahjoja on hankala keksiä, koska päivänsankarilla on jo kaikkea tarvittavaa. Personoidut lahjarasiamme ovat täydellinen ratkaisu tällaiselle henkilölle. Puiselle rasialle voi keksiä monta erilaista käyttötarkoitusta myöhemmin ja ennen kaikkea lahja jättää muiston mukavasta juhlapäivästä tekstikaiverruksen ansiosta!

Kotimainen & vastuullinen valinta

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse omalla tehtaallamme Joensuussa. Kaikki tuotteemme valmistetaan puusta, tammi- sekä koivuvanerista. Lahjatuotteet ovat yleensä muovia tai metallia, mutta sinä voit valita vastuullisesti! Ja antaa läheisellesi lahjaksi tyylikkään, kotimaisen puutuotteen!